NASLOVNICA SAMPA 740 SAMPA 6 SERVIS RAB LINE NOVOSTI

SAMPA 740

Sampa boats by Brodomehanika Brnabić
Sampa 740

SAMPA 740

s

SAMPA 740

BRODOMEHANIKA BRNABIĆ, otok Rab

Brodica SAMPA 740 nastala je kao spoj ideje i iskustva s velikim brojem korisnika u održavanju, izradi i prilagodbi raznih brodskih dijelova na postojećim brodicama a sve s ciljem povećanja efikasnosti i produktivnosti same brodice.

Oblik je to koji nije preširok a opet dovoljan za prijevoz putnika i ribolov omogućio je ugodnu plovidbu sa malom snagom motora. U ovu prvu brodicu urađen je dizelski motor snage 90 KS a brodica teška 2,5 tone klizne morem i pojuri bez napora preko 20nm.

Kabina je načinjena tako da unutra ima dovoljno prostora za kormilara prosječne visine bez problema vidi sve ispred sebe kada upravlja brodicom vanjskim kormilom. Brod se oprema svime potrebnim za višednevan ugodan boravak na moru.

Paluba je duga i dovoljno prostrana za 12-tak putnika a ispod palube smješten je motor oko kojega ima dovoljno mjesta za servis, veliki prostor za bove i dodatnu opremu.

SAMPA 740 u osnovnoj izvedbi namijenjena je prvenstveno prijevozu turista, ali moguća je prilagodba raznih varijanti i namjena brodice, od ribarenja do čistog užitka plovidbe morem.

Brodomehanika Brnabić u spoju tradicije, kvalitetnog ručnog rada upotrebljavajući suvremene materijale i tehnologije jamči visoku kvalitetnu izvedbu brodice.

BRODOMEHANIKA BRNABIC
vl. Denis Brnabic
Banjol 520a
51280 Rab
tel. +385 98 779787
marina.brnabic@ri.t-com.hr